Tahi Faiskola: az egészséges, szép növények otthona

2020 nov 24. | Vásárlás

Szeretné az otthonát növényekkel körbevenni? Fák vagy cserjék ültetését tervezi, netán az örökzöld fenyők a kedvencei? Akár a saját részére választana, akár a vásárlói igényeknek igyekszik eleget tenni, célszerű a növényeket faiskolából beszerezni. Egészséges és szép növények széles kínálatából válogathat Tahi Faiskolánkban!

A természet közelsége fontos szerepet tölt be a mindennapi életben, a testi és lelki egészségre egyaránt jó hatással van. A zöld környezet nyugalmat sugároz, segít ellazulni, a stresszes, fárasztó hétköznapokról megfeledkezni. Ha városban lakik, főként fontos, hogy rendszeresen töltsön időt a szabadban, és ha teheti, minél több növénnyel vegye körül magát. Az igazán szerencsés emberek közé tartozik, ha van kertje, udvara, és lehetősége virágokat, fákat, bokrokat ültetni. A növények között töltött idő pozitív érzéseket vált ki, ezért érdemes nagy figyelmet, és időt fordítani a szebbnél szebb élőlények gondozására. Egyéni elképzelésén múlik, hogy a rendelkezésre álló területen milyen növényeket ültet, azonban lényeges, hogy honnan szerzi be ezeket. Bizonyára Ön is látott már elgyengült, megbetegedett, sérült növényeket az üzletekben, amelyeket a szállítás során, vagy az elégtelen körülmények miatt ért bántódás. Biztosra mehet, ha Tahi Faiskolánkat választja, ahol csak egészséges növényekkel várjuk.

Ismerkedjen meg Tahi Faiskolánkkal, ahol nem csak forgalmazunk, hanem termesztünk is! A nálunk kapható növényeket saját magunk neveljük fel, minden egyes növényre külön odafigyelünk annak érdekében, hogy egészségesen növekedjenek. Tahi Faiskolánkban biztosítjuk a megfelelő környezetet, ideális körülmények között fejlődhetnek az élőlények. Bármilyen kérdése merül fel a gondozásukkal, az igényeikkel kapcsolatban, örömmel adunk választ, alaposan ismerjük az általunk termesztett növényfajokat. 1963 óta működik Tahi Faiskolánk, szélsőséges körülményeket jól tűrő díszfákat, cserjéket, és többször iskolázott fákat, örökzöldeket egyaránt megtalálhat nálunk. Tudjon meg többet Tahi Faiskolánk szolgáltatásáról, és tekintse meg online elérhető katalógusunkat a www.tahi.hu weboldalon! Felmerülő kérdései esetén készséggel állunk a rendelkezésére a 06-26-387157-es telefonszámunkon, vagy az info@tahi.hu e-mail címünkön!