Nikon Z fényképezőgépek – tökéletes képek minden helyzetben!

2021 jún 2. | Vásárlás

Már jó pár éve a piacon vannak a tükör nélküli fényképezőgépek. Az ilyen készülékek előnye, hogy sokkal több kiegészítő kapható hozzájuk, mint a kompaktokhoz, kreatívabban használhatóak, viszont nagyságrendekkel kisebbek és könnyebbek, mint a tükörreflexes társaik. A Nikon Z fényképezőgépek is a tükör nélküliek csoportját képviselik, ám minden eddiginél több lehetőség rejlik bennük és használatukkal minden helyzetből kihozhatja a maximumot a fotós.

A Nikon Z fényképezőgépek titka a rendkívül széles bajonett. A Z bajonett a jól ismert – és méltán híres – F rendszernél 17%-kal szélesebb, így még a leggyengébb fényviszonyok mellett is képes tökéletes képminőséget produkálni. A Nikon Z fényképezőgéppel készült kép mindenhol teljesen egyenletes megvilágítású, még a sarkokban is, és a bajonettnek köszönhetően elviekben lehetővé vált az akár 0,95-ös rekesz megvalósítása is. A gépben rendkívül gyors az adatátvitel, az elektronikus keresőben látott kép pedig tiszta, pontos és szinte tűéles. A Nikon Z fényképezőgépek mindegyike beépített stabilizátorral rendelkezik, így az objektívtől függetlenül használhatjuk a funkciót. A gépek a profi Nikonokban megszokott magnéziumötvözet vázat kapták, por- és cseppállóak, így valóban minden körülmények között megállják a helyüket. Nagy előnyük, hogy rengeteg Nikon DSLR kiegészítővel kompatibilisek, sőt, az opcionális bajonettátalakítóval az F bajonettes objektívekkel is használhatóak. A Nikon Z fényképezőgépekből FX és DX formátumú modellek is elérhetőek, így a fotósok kedvük szerint alakíthatják ki a felszerelésüket. A Nikon Z fényképezőgépek professzionális és hobbi fotózás esetén is megállják a helyüket.

Amennyiben felkeltettük irántuk az érdeklődését, a kínálat megtekintéséhez látogasson el honlapunkra, a www.fotostop.hu oldalra! Ha pedig kérdése merült fel a gépekkel vagy a Nikon Z objektívekkel kapcsolatban, forduljon bizalommal hozzánk a +36 82 510 403-as telefonszámon vagy az info@fotostop.hu e-mail címen, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!