Légzésvédő a veszélyes helyen dolgozók számára

2022 dec 5. | Vásárlás

Tűzoltóságnál dolgozik, és az Ön feladata a védőfelszerelés beszerzése? Ipari területen tevékenykedik, és olyan feladatokat végez, amelyek során szükség van a légzőszervrendszer védelmére? Légzésvédő segítségével elkerülheti az egészségkárosító hatások következményeit.

Az építőiparban, a gépiparban, a különböző anyagok gyártásánál sok szakember végez olyan munkát, amely során veszélyes anyagok szabadulnak fel, vagy kerülnek a környezetbe. Ezektől védeni kell magukat. A légzésvédő eszköz nélkülözhetetlen ilyen munkavégzéseknél, mivel így megakadályozható, hogy az orrjáratba, a szájba, vagy a felső légutakba kerüljön a szennyezőanyag.

A tűzoltók napi szinten végeznek tűzoltásokat, katasztrófa elhárítást. Alapvető feltétel ennek a tevékenységnek az ellátásához a védelmi felszerelések és ruházatok használata. A keletkezett por, füst, mérgezőanyagok, gázok, és egyéb egészséget veszélyeztető hulladék ellen védeni kell a légzőszervrendszert, valamint az egész testet.

A légzésvédő alapvető szerepe, hogy ne sérüljenek a légzőszervrendszer részei. Károsodás esetén komoly egészségügyi következmények alakulnának ki, amelyek akár visszafordíthatatlan állapothoz is vezethetnek.

A barlangokban kutató szakemberek, és a bányákban dolgozó munkásoknak is szükségük van a légzésvédőre a szervezetük védelme érdekében. A légzésvédő használatát kötelezően előírják minden olyan esetben, ahol veszély áll fenn. A hatóságok ellenőrzik az óvintézkedések betartását, valamint a védőfelszerelések állapotát, alkalmazását.

Használja a légzésvédőt saját egészsége érdekében! Ha pedig Ön a felelős a védőfelszerelések beszerzéséért, akkor vizsgálja át rendszeresen az eszközöket, és szükség esetén gondoskodjon a cseréről! Cégünk, a FeWe Biztonságtechnika Kft. kiváló minőségű termékeket nyújt, széles kínálatunkról informálódhat a www.fewe.hu internetes oldalon. Szűrős, izolációs, hegesztéshez készített légzésvédők egyaránt beszerezhetőek tőlünk. Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-30-3899788-as telefonszámon, vagy a ferenc.feicht@fewe.hu e-mail címen!