Film- és rajztároló szekrények az igényeknek megfelelő tárolásért

2020 okt 27. | Vásárlás

Speciális tárolási megoldásokra sok helyen van szükség, és nem csupán olyan felhasználási területeken, ahol illetéktelenekkel szemben kell gondoskodni a védelemről. Olyan helyeken, mint a könyvtárak, levéltárak, irattárak vagy múzeumok, elsősorban a tárolni kívánt értékek jellege, kora teszi szükségessé, hogy a célnak megfelelően kialakított szekrények alkossák a berendezést. Pontosan miért van szükség film- és rajztároló szekrények használatára?

A különféle iratok, térképek, fényképek és mikrofilmek mind olyan értékek, amik könnyen sérülnek és érzékenyek a külső hatásokra, a nedvességre vagy éppen az erős fényre. A speciálisan kialakított film- és rajztároló szekrények acéllemezekből állnak, melynek köszönhetően lehetővé teszik az értékek biztonságos és szakszerű tárolását. A 100%-os kihúzhatóságú golyós fióksínek, valamint az olyan kiegészítők, mint az iratleszorító és a túltolás gátló lehetővé teszik, hogy az iratok, mikrofilmek mozgatása is teljes mértékben biztonságos és egyszerű legyen. A jól átgondolt tervezés nem csak a védelemért felel, hiszen a film- és rajztároló szekrények egyben átlátható, praktikus tárolást is biztosítanak, ami jelentősen megkönnyíti az ott dolgozó szakemberek munkáját.

Szeretné korszerűsíteni az intézmény berendezését? A film- és rajztároló szekrények minden igénynek eleget tesznek, hiszen kialakításuk az értékek védelmét és egyben a szakemberek munkáját is szolgálja. Amennyiben szeretne elmerülni a részletekben, ismerkedjen meg a Vasszer Raktártechnika Kft. által kínált lehetőségekkel!

A választékunkban megtalálható film- és rajztároló szekrények megbízható megoldást kínálnak, és a felhasználási területnek megfelelően egyedi méretekben, igény szerint extra teherbírással, bármilyen színben megvalósíthatóak. Ha szívesen tájékozódna a film- és rajztároló szekrények részleteiről, látogasson el a www.vasszer.hu weboldalunkra, kérdéseivel pedig bátran keressen fel minket! Várjuk megkeresését a +36-32-512-600-as és a +36-32-512-610-es telefonszámon vagy a vasszer@vasszer.hu e-mail címen!