Dick kések a gyors és hatékony munkavégzéshez

2020 nov 23. | Vásárlás

Hentesüzemben, élelmiszerüzletben, vagy más hasonló területen dolgozik, ahol folyamatosan szükség van a húsok darabolására? Igyekszik a munkáját felelősségteljesen ellátni, de nem mindig áll rendelkezésére a célnak megfelelő vágóeszköz? Használja Ön is a Dick késeket, amelyek többféle változatban kaphatók, beszerezhet akár szettet is!

A húsipar arra törekszik, hogy a termékek meghatározó részét konyhára előkészített állapotban, és töltelékes készítmények formájában tudja biztosítani. Rengeteg feladat elvégzésére van szükség ahhoz, hogy a húsok az üzletek polcaira kerüljenek. Ha húsüzemben, hentesárukat kínáló boltban, vagy konyhán dolgozik, bizonyára többféle munkaeszközt használ nap, mint nap. Vannak olyan húsáruk, amelyeket egyszerű darabolni, szeletelni, ilyen esetekben elegendő egy jól élezett, megfelelő méretű kés. A csontos darabok átszeléséhez erős vágóeszközre van szükség, amelyek többféle kivitelben kaphatók. Dick csontfűrésszel könnyen oldhatja meg a feladatot, lehetősége van kisebb méretű Dick bárdok közül is választani, amennyiben pedig hentesüzemben dolgozik, segítségére lehet a nagyméretű csapóbárd. A feladatának megfelelően rengeteg termék közül válogathat, a Dick kések számtalan típusa elérhető bárki számára. Különleges fajta például a Dick csapókés, ami a nyélhez közel bárd, a hegyhez közel pedig késpenge kialakítású. Bármilyen termékekről van szó, a Dick kések széles kínálatában biztos, hogy megtalálja a tökéletes munkaeszközt. Annak érdekében, hogy minél egyszerűbben, gyorsabban, és biztonságosan tudja az Önre bízott feladatokat teljesíteni, érdemes a kiváló minőségű Dick késeket alkalmazni.

Rendelje meg online a megfelelő termékeket, vagy válasszon Dick késkészletet, ami többféle vágóeszközt tartalmaz! Cégünk, a Coltello Kft. webáruházában mindent megtalálhat egy helyen, amire szüksége lehet a húsok, zöldségek, és más termékek darabolásához. Dick bárdokatDick csontfűrészeket, húsvillákat, sajtvágó késeket, és egyéb konyhai eszközöket egyaránt megrendelhet tőlünk. Tekintse meg kiváló minőségű termékeinket a www.coltello.hu weboldalon! Amennyiben pedig kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-1-2007971-es telefonszámunkon, vagy az info@coltello.hu e-mail címünkön!