Akciós téli gumik a gépjármű kifogástalan felszereléséhez

2022 okt 24. | Vásárlás

Rendszeresen indul útnak télen is? Nem szerezte be a téli gumikat, pedig a régi abroncsok már elhasználódtak az előző években? Most még időben van, széles kínálat áll a rendelkezésére, és lehetősége van akciós téli gumik közül választani.

Nagyon fontos, hogy egész évben kiváló állapotú gumik legyenek a gépjárműre szerelve. A nyári és a téli változatok eltérnek egymástól, másként teljesítenek az utakon, ezért lényeges, hogy mindig az adott időszaknak megfelelő gumiabroncsok legyenek felszerelve.

Érdemes a nyári abroncsokat még a fagy, a havazás előtt lecserélni. Ha tartósan 7 fok alá süllyed a hőmérséklet, akkor mindenképp célszerű téli gumikkal közlekedni. Sokan gondolják úgy, hogy télen is útnak indulhatnak a nyári típusokkal, ez azonban nem biztonságos. A téli gumiabroncsok összetétele másabb, az anyaguk nem válik rideggé alacsony hőmérséklet esetén sem. Emellett mélyebb árkok találhatóak a mintázatban, és gyakoribban a barázdák. Mindezeknek köszönhetően jobb a tapadásuk és a fékút a nyári változatokhoz képest.

Nem csak a balesetmentes közlekedés szempontjából érdemes téli gumikra időben váltani, hanem költséghatékonyságot illetően is. Megkímélheti a nyári gumikat, így sokkal hosszabb időn keresztül állnak rendelkezésre, mint ha kitenné ezeket a téli hatásoknak.

Bármilyen típusú jármű tulajdonosa, lehetősége van akciós téli gumik közül választani. Ki sem kell mozdulnia, ha online bármikor elérhető webáruház mellett dönt. Akciós téli gumik akár felnivel együtt is beszerezhetőek, így még kedvezőbb megoldásra juthat.

Nem éri meg kockáztatni, cserélje le Ön is még a hideg hónapok beköszönte előtt a gumiabroncsokat! Éljen az akciós téli gumik megvásárlásának lehetőségével!

Személyautó és haszongépjármű biztonságos üzemeltetéséhez egyaránt megtalálhatja a tökéletes termékeket. Cégünk, az ADRICS Kft. jól felszerelt webáruházában széles választékkal várjuk, és lehetővé tesszük a gyors, kényelmes rendelést. Tájékozódjon a www.abroncs-diszkont.hu internetes oldalon, felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-30-2212102-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az adricsgumi@gmail.com e-mail címre!