Zsírleválasztó berendezések – Előzze meg a csatornarendszer dugulását!

2020 okt 15. | Ipar

Vendéglátással foglalkozik, vagy az élelmiszeripar területén dolgozik? Szeretné a csatornarendszer dugulását megelőzni? A zsírleválasztó berendezések lehetővé teszik a szennyvíz zsírtartalmának leválasztását, így számos problémától kímélheti meg magát.

A vendéglátóhelyeken, az élelmiszeriparban, és más munkaterületen is ürül ki zsíros szennyeződés a kibocsátott szennyvízzel együtt. A környezet védelme érdekében szigorú szabályoknak kell megfelelni, fontos, hogy a szennyvíz szennyezőanyag-tartalma ne haladja meg a megengedett határértéket. A csatornarendszer megfelelő használata, rendszeres karbantartása szintén elengedhetetlen, hiszen a szennyvizet csak így tudja folyamatosan, probléma nélkül elvezetni. Ebben segítenek a zsírleválasztó berendezések, amelyek leválasztják a zsírokat, a keményítőket, és más szilárd anyagokat, így nem juthatnak be a közműhálózatba. Különböző típusú zsírleválasztó berendezések kaphatók, amelyek közül kiválaszthatja az ideális típust a szennyezett víz kibocsátása alapján, a terheléshez mérten, és annak megfelelően, hogy pontosan hol szeretné a zsírleválasztást megoldani. Nem szabad megfeledkezni a környezet- és vízvédelmi előírások betartásáról sem, ennek érdekében szükség van az üzemnapló vezetésére.

Ne halogassa a zsírleválasztó berendezés beépítését, hiszen ezzel nagy összeget spórolhat meg, és rengeteg problémától kímélheti meg magát! Gondoskodjon a csatornarendszer helyes működtetéséről! Cégünk, a Polyduct Zrt. Profitartály webáruházában megtalálhatja az ideális zsírleválasztó berendezést. Zöldterületbe és útba is telepíthető, valamint csak zöldterületbe vagy útba telepíthető típusok egyaránt a rendelkezésére állnak, így könnyen beszerezheti a célnak leginkább megfelelő zsírleválasztó berendezést. Amennyiben más vízipari termékre is szüksége van, érdemes széles kínálatunkat megtekinteni. Informálódjon részletesen a www.profitartaly.hu weboldalon, felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-54-480666-os telefonszámunkon, vagy a polyduct@polyduct.hu e-mail címünkön!