Tömítőelemek, szimeringek gyártása igény szerint

2020 dec 22. | Ipar

Olyan gépeket vagy berendezéseket működtet, amelyekből nem hiányozhatnak a tömítések? Gyártással foglalkozik, így folyamatosan szükség van a tömítőelemek elhelyezésére? Fontos, hogy mindig a célnak megfelelő méretű és típusú kellékeket használja, amelyeket legjobb, ha közvetlenül a tömítőelemek gyártásával foglalkozó cégtől szerez be.

A legtöbb gép és berendezés üzemeltetéséhez nélkülözhetetlenek a tömítőelemek. Ezek a kellékek teszik lehetővé az anyagáramlás mérséklését vagy megakadályozását. Feladatuk szerint többféle módon csoportosíthatók, funkcionális, védő és biztonsági tömítések egyaránt felhasználhatók a célnak megfelelően. Csak akkor tölti be a szerepét minden szempontból jól az adott tömítőelem, ha a kiválasztásakor figyelembe veszi a környezeti-, az üzemi-, az illeszkedésből adódó hatásokat, és a gazdaságosságot is. Meghatározó tényező többek között a hőmérséklet, a koptatás és a sugárzás mértéke, a tömítőfelületek finomsága. Ha két mozgó elem tömítését szeretné megoldani, nélkülözhetetlen a szimering alkalmazása. A szimeringek gyártása, és az egyéb tömítőelemek készítése során is kifogástalan anyagokra, valamint hozzáértő, pontos munkavégzésre van szükség. Lehetőség van kifejezetten az egyéni igényeinek megfelelő szimeringek gyártására, vagy más típusú tömítőelemek gyártására, így egyszerűen tehet eleget a feltételeknek. Ne töltse az időt a tökéletes kellékek keresésével, forduljon közvetlenül a gyártóhoz, és rendelje meg a szükséges mennyiséget!

Bízza az igényeinek megfelelő tömítőelemek gyártását több éves tapasztalattal rendelkező, hozzáértő szakemberekre! Cégünk, a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. több, mint 30 éve vállalja a különböző szimeringek gyártását, és a tömítéshez szükséges más típusú kellékek elkészítését is. Különféle szerkezeti anyagok felhasználásával dolgozunk, és nagy méretválasztékot kínálunk. Bármilyen területen van szüksége megbízható, időtálló, kiváló minőségű tömítésekre, nálunk beszerezheti az ideális termékeket. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.ktt.hu internetes oldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg egyéni igényeit a 06-99-524270-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a ktt@ktt.hu e-mail címünkre!