Szikramentes hegesztő függönyök a biztonságos munkavégzésért

2020 nov 23. | Ipar

Többen dolgoznak egy munkaterületen, ezért fontos, hogy megfelelően védjék egymás testi épségét? Ha hegesztéssel foglalkozik, nem elég a saját védelméről gondoskodni, hanem felelősséggel tartozik a közelben tartózkodók egészségéért is. Szikramentes hegesztő függöny elhelyezésével hatékonyan oldhatja meg ezt a feladatot.

A hegesztés az egyik legszélesebb körben alkalmazott eljárás, ami az ipari fém munkadarabok egyesítését teszi lehetővé. Annak ellenére, hogy a szakemberek folyamatosan fejlesztenek a hatékonyabb automatizálás érdekében, mégis jelentős részben közvetlen emberi munkára van szükség a hegesztés során. Eközben füst és gáz szabadul fel, ami káros hatást fejt ki az egészségre, a sugárzások pedig a szemre ártalmasak, ezért elengedhetetlen a védőfelszerelés használata. Az optimális védelem megvalósításához nem elég a hegesztő védelméről gondoskodni, nem szabad megfeledkezni a közvetlen környezetben tartózkodó emberek egészségének megóvásáról sem. Erre a célra szolgál a szikramentes hegesztő függöny, ami beszerezhető egyedi méretben. A technológiai folyamatok hatékony és gazdaságos elválasztására kiválóan alkalmas szikramentes hegesztő függönyhöz hozzájuthat kedvező áron, ha körültekintően tájékozódik.

Gondoskodjon a biztonságos munkakörnyezet megteremtéséről! Óvja a saját, és mások épségét is megfelelő eszközök segítségével! Cégünk, a Delta 2002 Kft. megbízható megoldást nyújt akár hegesztőruházatról, akár szikramentes hegesztő függönyről van szó. Több, mint 50 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk a különféle munkavédelmi termékek készítését. Magas minőségű anyagokat használunk fel, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minél kényelmesebb és könnyebb legyen a biztonságos munkakörülmények megteremtése. Bármekkora területen szeretne szikramentes hegesztő függönyt elhelyezni, egyéni kérése alapján biztosítjuk a megfelelő terméket. Szerezzen bővebb információt a szikramentes hegesztő függönyről, és más általunk nyújtott lehetőségekről a www.delta2002.hu internetes oldalon, és ossza meg velünk az elképzeléseit! Keressen bennünket a 06-82-312941-es telefonszámunkon, vagy a delta@somogy.hu e-mail címünkön!