Lézervágás: precíz és gyors megoldás további megmunkálás nélkül

2021 márc 16. | Ipar

Alkatrészek megmunkálására van szükség, amit szeretne minél gyorsabban megoldani? Lézervágással precízen és gyorsan, a vágási felület további alakítása nélkül kerülhet sor a feladat elvégzésére!

Számos ipari ágazatban van szükség lézervágással előállítható alkatrészekre. Több évtizede bevált technológiáról van szó, amelynek köszönhetően precízen és gyorsan lehet dolgozni. A lézervágás során nincs nagy hőhatás, nem kell utómunkára készülni, és minimális salakanyag keletkezik, mivel nagyon kevés anyagmennyiséget éget el a lézersugár. Hulladék hiányában hosszú időn keresztül marad rendezett a munkakörnyezet, így sokkal gördülékenyebben lehet a teendőket ellátni. Sorjamentes vágással oldhatók meg a feladatok, mert nincs mechanikai érintkezés a termékkel. Rendkívül pontos munkavégzést tesz lehetővé a lézervágás, egy korszerű gép nagyon nagy tömegű munkadarabot is képes megmunkálni. Bármelyik vágási technikával hasonlítja össze a lézervágást, mindegyiknél gyorsabb eljárást alkalmazhat. A lézervágás megtérülő befektetés a vásárlók és a kivitelezők számára is, minden szempontból megéri mellette dönteni. Lassú elévülésű gépek használatára van lehetőség, szerszámok cseréjére, valamint kopó eszközök működtetésére sincs szükség. Ha profi szakemberekre bízza a lézervágást, rendkívül rövid időn belül valósíthatja meg a terveit! Bizonyára felmerül a kérdés az árakkal kapcsolatban, ami több tényezőtől függ. A munkadarab paraméterei, anyaga, a darabszám, valamint az egyediség egyaránt meghatározza, hogy mennyibe kerül a lézervágás.

Kedvező áron, rövid időn belül vállaljuk a lézervágást, és más feladatok elvégzését is! Közel 20 éve sikeresen működő cégünk, a Ferro-Press Fémipari Szolgáltató Kft. megbízható segítséget nyújt a lemezmegmunkálás területén. Többek között hegesztést, forgácsolást, felületkezelést is vállalunk különböző módszerekkel. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről a www.ferro-press.hu weboldalon, és bízza ránk a feladatok precíz és gyors teljesítését! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-57-515950-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a ferropress@ferro-press.hu e-mail címünkre!