Lemezmegmunkálás egyéni igény szerint

2020 nov 23. | Ipar

Szeretne minél egyszerűbben és gyorsabban hozzájutni a megfelelő méretű és alakú lemezekhez? Fémeket használ fel a munkája során, és gyakran van szükség speciális kialakítású termékekre? Bízza a fémmegmunkálást profi szakemberekre, akik rövid idő alatt biztosítják az igényeinek megfelelő anyagokat!

Korábban jóval korlátozottabbak voltak a lehetőségek az ipar területén, mint napjainkban. Más tevékenységekhez hasonlóan a lemezmegmunkálási folyamatok során is szükség van a fejlődésre, az innovatív technológiák alkalmazására. Gyorsabb, hatásosabb és precízebb munkavégzésre van lehetőség a korszerű eszközöknek és technikáknak köszönhetően. Az egyik leggyakrabban alkalmazott eljárás a lézervágás, aminek a lényege, hogy elválaszthat egymástól anyagokat lézersugár segítségével. Sok esetben van szükség másféle fémmegmunkálásra, például hajlításra, mivel ezzel a művelettel alakítható ki a forma, amire szükség van a felhasználáshoz. Lemeztáblák, félkész alkatrészek alaki megmunkálására, egyes részek kivágására, lyukasztására, a tekercsek darabolására egyaránt lehetőség van, azonban fontos, hogy a lemezmegmunkálást hozzáértő szakemberek végezzék.

Valósítsa meg a terveit kiváló minőségű, a célnak tökéletesen megfelelő anyagokkal! Vegye igénybe cégünk, a MetAlCu Trade Kft. szolgáltatását, és jusson hozzá egyszerűen ezekhez a termékekhez! Ha pedig szeretne az ügyfelei, vásárlói kéréseinek eleget tenni, szintén a legjobb helyen jár. Több éves tapasztalattal vállaljuk a lemezmegmunkálást, különböző eljárásokkal alakítjuk át a fémeket. Hasítással, táblásítással, nibbeléssel, stancolással, élhajlítással, hengerítéssel, furatolással, szálanyag darabolással, lézer- vagy vízsugaras vágással egyaránt foglalkozunk. A fémmegmunkálást egyéni igényei szerint végezzük, a modern technológiai háttérnek köszönhetően pontosan dolgozunk. Szerezzen bővebb információt a szolgáltatásunkról a www.metalcu.hu internetes oldalon! Megrendeléssel kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel keressen bennünket a 06-23-530031-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a sales@metalcu.hu e-mail címünkre!