Légzésvédők a ventilátor erejével

2021 jún 29. | Ipar

A hétköznapokban természetesnek tekintjük, hogy mindig elegendő mennyiségű és minőségű levegőt szívhatunk be, ám számtalan olyan munkaterület van, ahol ez kihívást jelent. Ez negatívan hat a komfortérzetre, ezáltal a teljesítményt is jelentősen befolyásolja, rosszabb esetben pedig az egészségre nézve is káros lehet. Szerencsére nem kell, de nem is szabad ilyen körülmények között dolgozni a megfelelő munkavédelmi eszközök nélkül. Erre a problémára kínálnak megoldást a professzionális légzésvédők, melyek közül kiemelkednek a ventilátoros rásegítésű típusok.

A szűrési elven működő légzésvédők speciális változatai a rásegítéses változatok, melyek maximálisan biztonságos, ugyanakkor hosszú távon is kényelmes megoldást nyújtanak a szakembereknek. Ezek a légzésvédők úgy működnek, hogy a környezetben lévő levegőt egy ventilátoros egység szívja át, és két vagy három szűrőbetéten keresztül juttatja a felhasználókhoz. A légzéscsatlakozó ezekben az esetekben többnyire félálarc, teljesálarc, légzésvédő sisak vagy kámzsa, ritkább esetekben levegő befúvásos védőruha.

A ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédők többféle változatban érhetőek el, melynek köszönhetően számtalan ipari környezetben tudnak hatékony megoldásként szolgálni. Míg egyes típusok a porokkal, gázokkal és gőzökkel szemben nyújtanak védelmet, addig más változatok a vegyi anyagokkal és az UV hatással szemben is ellenállóak. A korszerű légzésvédők kompakt kialakítással és kis súllyal bírnak, így egyszerű használatot biztosítanak a szakembereknek a mindennapi munka során.

Ha megbízható légzésvédőt keres munkavállalóinak vagy akár saját magának, forduljon bizalommal a FeWe Biztonságtechnika Kft.-hez! Kínálatunkban a legkiválóbb légzésvédők és kiegészítő termékek kaptak helyet, igény szerint szakértőink segítenek megtalálni az optimális megoldást bármilyen felhasználási területre! Látogasson el a www.fewe-vedofelszereles.hu weboldalra, ahol máris leadhatja rendelését, ha tudja, hogy mire van szüksége, és lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben kérdése van a témában! Várjuk megkeresését a +36-30-389-9788-as telefonszámon, valamint a webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu e-mail címen!