Ipari szárítógép: a jól megválasztott modell hasznos társ lesz!

2021 ápr 15. | Ipar

A frissen mosott, illatos és puha textíliák komfortosabbá teszik a mindennapokat, ám arról sem szabad megfeledkezni, hogy mennyi munka áll emögött. A mosógép ma már az alapvető felszereltség része az otthonokban, de egyre több helyen alkalmaznak szárítógépet is, ami gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a mosással járó feladatokat. Olyan környezetben, ahol a mosógépek terén is csak professzionális megoldások jöhetnek szóba, nem kérdés, hogy szükséges-e az ipari szárítógépek alkalmazása, ám az már okozhat némi fejtörést, hogy milyen berendezést érdemes választani. Nézzük, milyen tényezőket ajánlott sorra venni annak érdekében, hogy a megvásárolt ipari szárítógép eleget tegyen az elvárásoknak!

•    Az ipari szárítógép kiválasztásának elsődleges szempontja a kapacitás, olyan berendezésre van szükség, ami gond nélkül elbír az adott mennyiségű textíliával. Célszerű a mosógép kapacitását figyelembe venni, így lehet egyszerűen összehangolni a munkafolyamatokat.
•    A működési elv és kialakítás tekintetében az alkalmazási területen felmerülő egyedi igények mérvadóak. Például ott, ahol csekély hely áll rendelkezésre, az ipari szárítógép torony jelenthet megoldást, míg olyan környezetben, ahol nincs mód a légkivezetés kiépítésére, hőszivattyús típusra van szükség.
•    Lényeges szempont az ipari szárítógép energiafelhasználása, az ugyanis jelentősen befolyásolja az üzemeltetési költségek alakulását. Az ideális berendezés úgy képes magas hatékonysági fokkal működni, hogy közben minimális az energiaigénye.

Ha ipari szárítógép vásárlás előtt áll, és olyan modellre van szüksége, ami valóban hasznos társ lesz a mosási munkafolyamat során, fedezze fel a méltán híres Fagor termékeit! Cégünk, a DORMOS Kft. választékában a gyártó valamennyi berendezése helyet kapott, tekintse meg ajánlatainkat a www.fagormosodaipar.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran, hívja a + 36-30-851-2228-as és a +36-30-931-1449-es telefonszámok egyikét, vagy írjon üzenetet a dormoskft@gmail.com e-mail címre, szívesen segítünk!