Épületbontás a törmelékek elszállításával együtt

2021 febr 9. | Ipar

Új ingatlan építését tervezi egy régi épület helyére? Esetleg más ok miatt vált nélkülözhetetlenné az épületbontás? Egyszerű feladatnak tűnhet, azonban ennél sokkal bonyolultabb munkafolyamatról van szó. Fontos, hogy szakszerűen, az előírásoknak megfelelően kerüljön sor az épületbontásra, és nem szabad megfeledkezni a törmelékek biztonságos elszállításáról sem.

Sokan gondolják úgy, hogy az épületbontás egyszerűen elvégezhető feladat, és nincs szükség szakértelemre. Ha kellő figyelem, és hozzáértés nélkül kezd neki valaki az épületbontásnak, rengeteg hiba elkövetésére kerülhet sor, amelyek miatt számos probléma alakulhat ki. Az első és legfontosabb lépések az engedélyek beszerzése, és a terület előkészítése. Ezután következhet az épületbontás, ami gyorsabban és könnyebben elvégezhető, ha rendelkezésre állnak a megfelelő munkagépek. Lényeges a hulladékok szelektív gyűjtése a környezet hatékony védelme érdekében, valamint az anyagok bizonyos részét újra is lehet hasznosítani. A keményebb szerkezeti elemek szétszedése, és a nyílászárók eltávolítás után kerülhet sor a tényleges épületbontásra. Hozzáértő szakemberek segítségével a feladatok megoldása az előírásoknak megfelelően történhet, így megelőzhetők a balesetek, és gördülékenyen bonyolítható le a munkafolyamat.

Annak érdekében, hogy a különböző teendők elvégzésére a helyes sorrendben, az engedélyek beszerzését követően kerüljön sor, kérje a segítségünket! Cégünk, a Böhmer Kft. szakemberei több éves tapasztalattal vállalják az épületbontást, és a hulladékok szabályok szerint történő elszállítását is. Szakszerű és gyors munkát végzünk, célunk, hogy minél rövidebb időn belül tudja a terveit megvalósítani. Ránk bízhatja a tereprendezést is, így könnyen juthat kiváló eredményre. Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről a www.bohmerkft.hu internetes oldalon, és lépjen velünk kapcsolatba! Egyeztessen velünk időpontot a helyszíni felmérésre a 06-28-559495-ös telefonszámon, vagy érdeklődjön az épületbontás munkafolyamatáról a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címünkön!