Vákuumcsomagoló gép, sous vide kád: a különleges ételek különleges módszerekkel készülnek!

2020 szept 30. | Gasztronómia

Egy ideje, az úgynevezett „magyar gasztroforradalom” kezdete óta hazánkban is egyre népszerűbbek a különleges alapanyagok, receptek és főzési eljárások. Ez utóbbiak egyik legérdekesebb, a hagyományos magyar konyhához szokott ember számára legfurcsább képviselője a sous vide (kiejtve talán ismerősebb: szuvid, vagy szuvidálás), amelyhez napjainkban már akár otthonra is vásárolhatunk sous vide kádat és vákuumcsomagoló gépet.

A sous vide az 1970-es években jelent meg, ekkor kezdték el kidolgozni, majd tökéletesíteni az eljárást. Az akkori sous vide kádak és vákuumcsomagoló gépek azonban még nem álltak azon a szinten, mint a maiak, és természetesen az áruk is csillagászati volt. A sous vide eljárás viszont e két berendezés nélkül nem létezhet. Akármilyen étel elkészíthető egy sous vide kád és egy vákuumcsomagoló gép felhasználásával. Az eljárás lehetővé teszi, hogy az étel friss, ízes maradjon, miközben akár hetekre is eltehetjük, hogy aztán szinte ugyanolyan állapotban elővegyük onnan.

sous vide kád és a vákuumcsomagoló gép a hosszabb ideig eltartható, ízletes ételek elkészítésében nyújt pótolhatatlan segítséget, és természetesen a csak ezek által megvalósítható receptek elkészítését is lehetővé teszik. A megfelelő tulajdonságokkal rendelkező vákuumtasakok és a sokoldalú sous vide kádak, valamint a vákuumcsomagoló gépek egyik étterem konyhájából sem hiányozhatnak, de akár a háztartásokban is hasznosak lehetnek.

Ha Ön is szeretne sous vide kádat és vákuumcsomagoló gépet vásárolni, cégünk, a Kombi Plusz Kft. a rendelkezésére áll! Többféle típust kínálunk, melyek mindegyike kiváló minőségű és kedvező árú termék, a maguk területén, illetve teljesítményszintjén pedig a legjobbat nyújtják. Ha szeretne többet is megtudni sous vide kádjainkról és vákuumcsomagoló gépeinkről, látogasson el a honlapunkra, amit a www.kombiplusz.hu címen találhat meg!

Ha szeretne sous vide kádat és vákuumcsomagoló gépet rendelni, vagy kérdései lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-253-8058-ös telefonszámon, vagy az info@kombiplusz.hu e-mail címen!