Kínáljon, tároljon filteres teát fa teás dobozokban!

2023 márc 2. | Gasztronómia

Dekoratív tárolók a fa teás dobozok, amiket teázójába, kávézójába is meg tud rendelni. Az igényes díszdoboz a teázást is felemelőbbé tudja tenni.

Filteres teákat kínál a vendégeinek? A boltban kapható csomagolás használata több szempontból is problémás. A teás dobozok sok helyet foglalnak egy pulton és valljuk be, nem is néz ki túl jól, ha egymásra halmozzák őket. Van egy ízlésesebb módja is annak, hogy filteres teát kínáljon a kávézóba, teázóba betérő vendégeinek.

Ízléses és praktikus tárolás

A fából készült, zárható, rekeszekkel tagolt teás dobozok igazi, klasszikus tárolóknak számítanak. A doboz lecsukható és zárható fedéllel készül. Mutatós kallantyúval is ki lehet egészíteni, így a doboz szállítható is, anélkül, hogy közben felnyílna és a teafilterek kipotyognának belőle.

A doboz alapanyaga valódi fa, ami natúr változatban vagy több színben is megrendelhető. A doboz belsejében döntött rekeszek kínálnak helyet a filtereknek. Az aktuális tea kínálatot átlátható, rendezett és könnyen hozzáférhető módon mutathatja be a vendégeknek.

A filteres tea tárolásának nem csupán igényes és dekoratív módja egy ilyen, több méretben rendelhető teás doboz. A filteres tea minőségét is meg tudja őrizni, meghosszabbítani a termék eltarthatóságát, ha megfelelő helyen tárolja. A tea eredeti papír és műanyag csomagolása sérülékeny, elszakadhat, meggyűrődhet, benne a filterek is hasonló sorsra juthatnak. A fa dobozban azonban védetten várják, hogy forró teavízbe kerüljenek.

A fa teás dobozokban a filterek száraz, nedvességtől és fénytől védett tárolót kapnak. A tea minőségét és fogyaszthatóságát befolyásolja, hogy mennyit érintkezik a levegővel, mennyire éri nedvesség és az is, ha más szagokkal keveredik.

Amennyiben fontos Önnek, hogy minden részlet igényes legyen a teázójában, ne érje be boltban kapható tucat termékkel. Rövid várakozási idővel készül a megrendelt iparművész díszdoboz. A fából, fémből vagy akár bőrből tervezett termékekről a honlapunkon tettünk közzé információkat, a www.diszdobozkft.hu weblapon. A rendelés elindításához lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal megadott elérhetőségeinken, hívjon a 06-1-278-29-59 telefonszámon vagy írjon az info@diszdobozkft.hu email címen!