Utólagos hőszigeteléssel sokat spórolhat!

2020 okt 28. | Felújítás

Tart attól, hogy ebben az évben is nagy összeget talál a fűtésszámlán? Szeretne költséghatékonyabban és kényelmesebben élni? Megfelelő utólagos hőszigeteléssel jóval alacsonyabb fűtési költségekre számíthat, megspórolhatja akár az összeg felét!

Sokan azt gondolják, hogy a háztartási gépek működtetése miatt fogyasztanak nagy mennyiségű energiát. Ha összeszámolják, mekkora összeget fordítanak a fűtésre, kiderülhet, hogy nem így van. Ennek az oka legtöbb esetben, hogy hiányzik a hőszigetelés. A kiváló hőszigetelés nélküli házban élő emberek lemondanak a kellemes lakóklímáról, és rengeteg energiát pazarolnak. A magas fűtésszámla, a zajterhelés, a hőveszteség, a hideg falak télen, és a túlzott felmelegedés nyáron mind negatívan hatnak az adott ingatlanban tartózkodók életére. Az ingatlan utólagos hőszigetelésével jelentős mértékben csökkentheti a háztartás energiafelhasználását. Mielőtt sor kerül az utólagos hőszigetelés kivitelezésére, érdemes hőtérképes felmérést készíteni arról, hogy hol szökik legjobban a meleg. Hézag- és résmentes szigetelésre kerülhet sor, környezetkímélő módszert alkalmazhat, és nem kell tartani az egészségkárosító hatástól, valamint a rágcsálóktól sem, ha utólagos cellulóz hőszigetelés mellett dönt.

Lassítsa az épület kihűlésének folyamatát, tartsa fenn egyszerűen a megfelelő hőmérsékletet! Feledkezzen meg a magas fűtésszámláról, és a zavaró utcai zajokról! Kérje szakembereink segítségét, hogy minél hamarabb sor kerüljön az utólagos hőszigetelésre! ISOCELL cellulóz anyaggal dolgozunk, így környezetbarát módon érünk el kiváló hőszigetelési értéket. Új és régi épületek, passzívházak utólagos cellulóz hőszigetelését egyaránt vállaljuk, így bárhol van szükség a segítségünkre, készséggel állunk a rendelkezésére. Tudjon meg többet a tevékenységünkről, és olvasson hasznos információkat az utólagos hőszigeteléssel kapcsolatban a www.szigetelescelluloz.hu weboldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-7011479-es telefonszámon, vagy az info@celluloz-hoszigeteles.hu címünkön!