Utólagos falszigetelés a kellemetlen körülmények megszüntetéséért

2022 máj 17. | Felújítás

Dohos levegő, vizes falak, és más problémák teszik kellemetlenné a mindennapokat? Hiányzik az ingatlana falszigetelése, vagy régi épületet vásárol, ahol szintén szükség van erre? Utólagos falszigeteléssel egészségesebb és szebb környezetet teremthet, megszüntetheti a fennálló gondokat, és megelőzheti a további nehézségeket.

Építkezésnél nagyon fontos feladat a szigetelés, hiszen ezzel rengeteg problémát lehet megelőzni. A régi épületeknél sajnos gyakran okoz gondot a falak nedvesedése, ami a falszigetelés hiánya miatt alakul ki. Az épületszerkezetek bizonyos részei közvetlenül érintkeznek a talajjal, ahonnan nedvességet vesznek fel, és ez felfelé haladva egyre komolyabb kellemetlenségekhez vezethet. Ez a jelenség nem csak esztétika szempontjából negatív, hanem káros az egészséget tekintve is. A nedvesedés megszüntetése érdekében szükség van az utólagos falszigetelésre. Az épület állapotának folyamatos romlását is az utólagos falszigeteléssel lehet megállítani. A falszerkezet adottságaihoz igazodva tanácsos a szakemberek által javasolt módszert alkalmazni. Szabad fugasorral rendelkező épületnél célszerű az acéllemezes utólagos falszigetelést választani. A falátvágásos technika bármilyen falazat esetében alkalmazható. Számos esetben pedig a legjobb lehetőség az injektálással történő utólagos falszigetelés, ami végleges megoldást nyújt. A gyorsan, könnyen kivitelezhető injektálásos utólagos falszigetelés lehetővé teszi a gördülékeny munkavégzést, ugyanakkor mellőzhetőek a nagy bontási munkálatok.

Szüntesse meg a falak nedvesedését, és előzze meg a komolyabb problémák kialakulását utólagos falszigeteléssel! Cégünk, a Bonasi Szig Building Kft. hatékony megoldást nyújt többféle módszerrel. Injektálással és acéllemez beültetéssel is foglalkozunk, a helyszíni felmérést követően javasoljuk a legmegfelelőbb megoldást. Szakszerűen és precízen, a lehető legrövidebb idő alatt végezzük el az utólagos falszigetelést. Informálódjon részletesen az általunk alkalmazott eljárásokról a www.bonasi.hu weboldalon, és keressen bennünket egyéni kérésével a 06-70-5206663-as telefonszámon, vagy az info@bonasi.hu e-mail címen!