Teher gumiabroncs mintázat felújítással kihozhatja a maximumot!

2021 máj 10. | Felújítás

Nem szeretne a használt gumiabroncsoktól megválni? Korszerű módszert keres annak érdekében, hogy a régi gumikat minél tovább tudja használni? Esetleg vásárlásra készül, de nem akar nagy összeget kiadni? Keressen fel megbízható szolgáltatót, ahol informálják a teher gumiabroncs mintázat felújítás nagyszerű lehetőségéről!

Bármilyen típusú tehergépjármű gumiabroncsairól van szó, különböző tényezők befolyásolják a javítást: a funkció, az igénybevétel, a kialakítás, az anyag, és a hiba. Többféle módszerrel kerülhet sor a felújításra: talpalással, futózással, peremtől peremig történő eljárással. Számos ok miatt viszont kizárható a teher gumiabroncs mintázat felújítása, mint például a jelentős mértékű szövetváz repedés, vagy a betétleválás. Rengeteg elhasznált gumi kerül a hulladékok közé, pedig megéri ezeket alaposan átvizsgálni, és ha lehetőség van rá, a javítás, teher gumiabroncs mintázat felújítása mellett dönteni. Speciális szerszámok állnak rendelkezésre, amelyek segítségével egyszerűen megvalósítható a teher gumiabroncs mintázat felújítása. Az egyik megoldás az utánvágás, tehát a futófelület csatornáinak néhány mm-rel mélyebbre vágása. Ezáltal növelhető a futásteljesítmény, csökkenthető az üzemanyag fogyasztása, valamint visszaállítható az abroncsok kifogástalan tapadása. Abban az esetben engedélyezett az utánvágás, ha szerepel a regroovable, tehát utánvágható felirat, vagy az U szimbólum az abroncs oldalán. Vannak olyan járművek, amelyek esetében vulkanizálással kerül sor az újrafutózásra. Célszerű minél hamarabb szakemberekhez fordulni, akik ellenőrzik a gumik állapotát, és tájékoztatják arról, hogy megoldható-e a teher gumiabroncs mintázat felújítása. Beszerezhetők olyan gumik, amelyeket már felújítottak, és újra rendelkezésre állnak. Ezeket jóval olcsóbban tudja átvenni, mint az új termékeket, mégis hosszú időn keresztül számíthat rájuk, és biztonságosan közlekedhet.

Készséggel állunk a rendelkezésére cégünk, az ADRICS Kft. Gumiabroncs és Gyorsszervizében, ahol új és használt gumiabroncsokat is kínálunk kedvező áron. Használja részletes keresőnket, és tudjon meg többet a szolgáltatásainkról a www.abroncs-diszkont.hu weboldalon! Amennyiben pedig kérdése merül fel a termékeinkkel, vagy a teher gumiabroncs mintázat felújítással kapcsolatban, hívja a 06-30-2212102-es telefonszámot, vagy írjon az adricsgumi@gmail.com e-mail címre!