Ne vágjon neki a tavasznak sérült tetőszigeteléssel!

2023 febr 1. | Felújítás

Az elmúlt időszakban rengeteg csapadék esett, ami sok helyen megviselte a tetőszerkezeteket. Már pedig, ha egy ingatlan beázik, azt mielőbb orvosolni kell, már csak azért is, hogy a tavaszi esők ne okozzanak még nagyobb problémát.

Sajnos, ha a tetőszigetelés megsérül, akkor mindenképp szakember segítségére lesz szükség. Ez egy olyan feladat, ami nem szabad halogatni, mert idővel még súlyosabbá válik a gond, ahogy a víz csak egyre beljebb és beljebb hatol a szerkezetben. Ha a tetőszigetelés javítását már a probléma megjelenésekor beiktatja, azzal rengeteget spórolhat. Az időben elvégzett javítás kisebb munka és kisebb anyagi teher.

Hogy mennyibe fog kerülni a tetőszigetelés?

A végösszeg sok mindentől függ, így mindig egyedi árajánlat készül. Tudni kell, hogy milyen állapotú a tető, javíthatóak-e a hibák vagy már annyira rossz állapotban van, hogy csak a komplett felújítás jöhet szóba. Ha túl sok a sérülés a tetőszigetelésen, és a javítás ára meghaladná vagy megközelítené a felújítás árát, akkor mindenképp megéri az utóbbit választani, hiszen így lényegében egy új tetőszerkezet fogja védeni az ingatlant.

Ha beázott az otthona vagy más gyanús jelek utalnak arra, hogy a tetőszigetelés már nem tökéletes, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot cégünkkel és kérjen egy előzetes árajánlatot a honlapunkon található űrlap segítségével. Ha ez elnyerte a tetszését, akkor helyszíni felmérést követően készítjük el a végleges árajánlatot.

Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a tetőszigetelés kapcsán, és a legmodernebb technológiákkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Rövid határidővel, kedvező áron dolgozunk. Garantáljuk, hogy munkánkkal Ön is elégedett lesz!

Amennyiben szeretne rólunk többet megtudni, látogasson el honlapunkra, a www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalra! Ha pedig további kérdése merült fel, keressen minket bizalommal a 06 (20) 934 1490-as telefonszámon vagy írjon nekünk az aquaszig@gmail.com e-mail címre! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek mindenben és tájékoztatják a részletekről.