Nádtető felújítással újjávarázsolhatja az értékes tetőszerkezetet!

2021 ápr 14. | Felújítás

Nem biztos benne, hogy a régi nádtetőszerkezet jól ellenáll az időjárási viszontagságoknak? Szeretné a problémák kialakulását megelőzni? Esetleg korszerűsíti az ingatlanát? A nádtető felújítás egyszerűen, rövid idő alatt elvégezhető, bontás nélkül megoldhatja a feladatot!

Egyre többen döntenek a nádtető készítés mellett, hiszen számos előnye van az ilyen típusú tetőszerkezetnek. Ha Ön már rendelkezik nádtetővel fedett épülettel, ne bontsa le, hanem varázsolja újjá! Értékes és egyedi megoldásról van szó, amitől nem érdemes megválni. Lehetőség van a nádtető felújítására, így jelentős összeg kiadása nélkül újra kiváló állapotba hozhatja a tetőszerkezetet. Akár családi házról, nyaralóról, akár gazdasági épületről, vagy vendéglátóhelyről van szó, megéri a nádtető felújítás mellett dönteni. Ha pedig még nem került sor a tetőszerkezet kivitelezésére, érdemes a terveket a természetes nád anyagával megvalósítani. A nád alá nem kell erősített tetőszerkezet, és bármilyen formájú tető készíthető belőle. Kiváló a hő- és hangszigetelő képessége, valamint nem kell a beázástól tartani. Nádtető felújításra néhány évente van szükség annak érdekében, hogy megújuljon a tető, és továbbra is megfeleljen az elvárásoknak. Ilyenkor a felső nádréteget távolítják el a szakemberek, amit új réteggel pótolnak. Lényeges a gerinc szegése, és a tömörítés. Ha fák akadályozzák a száradást csapadékos idő után, gyakrabban lehet szükség a nádtető felújításra.

Hosszabbítsa meg évekkel a tető élettartamát! Fordítson kiemelt figyelmet a nádtető állapotára, és gondoskodjon időben a javításról! Több éves tapasztalattal vállaljuk a nádtető felújítást, bármilyen típusú épületről van szó. Kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, precíz munkát végzünk, és igyekszünk a kérésnek minél rövidebb időn belül eleget tenni. Nem csak az országban, hanem a határon túl is foglalkozunk nádtető felújítással, készítéssel. Tudjon meg többet a tevékenységünkről, és tekintse meg a referenciáinkat is a www.nadteto-straatag.com weboldalon! Egyeztessen időpontot a helyszíni felmérésre, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-70-5210738-as telefonszámon, vagy a trimexen@gmail.com e-mail címünkön!