Miért érdemes az ívelt csőradiátor gyártás mellett dönteni?

2023 febr 1. | Felújítás

Napjainkban virágkorukat élik a törölközőszárító radiátorok. Egyre többen fedezik fel, hogy mennyi előnye van annak, ha a fürdőszobát gyorsan fel tudják fűteni egy olyan eszközzel, ami nem fogyaszt sokat, ráadásul a törölközők, illetve a frissen mosott ruhák gyors szárítása is megoldható vele. Azt viszont kevesen tudják, hogy mennyiféle típusa létezik, ezért az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy miért érdemes az ívelt csőradiátor gyártása mellett dönteni.

Az ívelt csőradiátor több szempontból is praktikus: egyrészt rendkívül elegáns, másrészt az ív miatt könnyebben elhelyezhetőek rajtuk a törölközők. Természetesen nem „félkör” alakúként kell elképzelni ezeket a radiátorokat, így nem emelkednek ki jelentősen a fal síkjából. Remekül illenek a modern építészeti stílushoz.

Mivel az ívelt csőradiátorok is többféle méretben érhetőek el, sőt, akár egyedi kivitelű termék gyártására is van lehetőség, érdemes alaposan átgondolni, hogy pontosan milyen is lenne a legpraktikusabb. Logikusan, kisebb helyiségbe kisebbet, nagyobb fürdőszobába nagyobb radiátort válasszon, egy nem megfelelő méretű berendezés több bosszúságot okoz, mint örömöt.

Ha a radiátor túl nagy, az feleslegesen nagy fogyasztással jár, illetve aránytalanul sok helyet foglalhat el. A túl kis méretű és teljesítményű eszközök pedig nem képesek olyan gyorsan és olyan mértékben felmelegíteni a helyiséget, mint ahogyan kellene, emiatt tovább kell őket működtetni, ami újfent megnöveli a fogyasztást. Ha bizonytalan ezzel kapcsolatban, bátran kérje ki szakember véleményét!

Cégünk, a Minikalor Kft. vállalja egyedi méretű és kialakítású ívelt csőradiátorok gyártását is, és szívesen segítünk annak meghatározásában is, hogy az Ön fürdőszobájába mekkora berendezés lenne az ideális.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, bővebb információért látogasson el a www.minikalor.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal a +36 30 / 997 6780-as telefonszámon vagy a minikalor@minikalor.t-online.hu e-mail címen!