Lakásfelújítási támogatással olcsón cserélheti a nyílászárókat!

2021 ápr 20. | Felújítás

Régóta szeretné a nyílászárókat lecserélni, de nem áll rendelkezésre a megfelelő anyagi háttér? Jobban érezné magát egy komfortosabb és kényelmesebb ingatlanban? Gyermekekkel él együtt, és igyekszik a számukra tökéletes környezetet megteremteni? Használja ki Ön is a lakásfelújítási támogatást, és oldja meg a nyílászárók cseréjét költséghatékonyan!

Sokan élnek olyan épületben, ahol a régi, elöregedett nyílászárók miatt számos kellemetlenséggel kell számolni. Sajnos nem mindenkinek van lehetősége az ablakokat és az ajtókat lecserélni, hiszen ez nagy összegbe kerül. Ha ilyen helyzetben van Ön is, vagy pont ebben az évben tervezte a feladat megoldását, nagyon sokat nyerhet a lakásfelújítási támogatásnak köszönhetően. Az év elejétől meghirdetett lakásfelújítási támogatás 2021-ben rengeteg gyermekes családnak segít az otthonukat újjávarázsolni. Ön is megszabadulhat a nem jól záródó nyílászáróktól, és helyettük beszereltethet új, korszerű, kiváló szigetelőképességgel rendelkező szerkezeteket. Nem csak szebbé teheti az ingatlanát, hanem sokat spórolhat is, hiszen kevesebbet kell a helyiségek fűtésére, nyáron pedig a hűtésre költeni. A lakásfelújítási támogatás keretein belül az állam hárommillió forintig visszatéríti a munkálatok költségének felét. A nyílászárók cseréjén sok múlik, hosszú távon jelentős összeget takaríthat meg, ezért ezt a teendőt semmiképp sem érdemes elhalasztani!

Éljen a lakásfelújítási támogatás lehetőségével, és teremtsen egy sokkal kényelmesebb, komfortosabb, költséghatékonyabban fenntartható otthont! Válassza ki az Ön számára tökéletes ablakokat és ajtókat nálunk! Cégünk, az Ablaktherm Kft. kiváló minőségű termékeket kínál kedvező áron. Bármilyen kérdése merül fel a különböző típusú nyílászárókkal, és a lakásfelújítási támogatással kapcsolatban, készséggel állunk a rendelkezésére. Informálódjon részletesen a tőlünk beszerezhető nyílászárókról az m.akciosablak.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-70-3606168-as telefonszámunkon, vagy e-mailben az info@akciosablak.hu címünkön!