Fémszerkezet gyártása egyedi korlátok készítéséhez!

2020 máj 25. | Felújítás

Még nem döntött, hogy milyen anyagból képzeli új korlátjait? Fém korlátokkal ezeket az előnyöket is megtapasztalhatja:

1. Szilárdság

A korlát kapaszkodó is egyben, erősnek kell lennie, hogy a rá nehezedő bármekkora súlyt biztonságosan viselni tudja. Kevés olyan szilárd anyag van, mint a fém, ezért ez az egyik legnépszerűbb fémszerkezet.

2. Tartósság

A fém a létező legtartósabb anyag, és mint ilyen, valószínűleg a legalkalmasabb is, például lépcsőházi korlátok, fémszerkezetek gyártásához. A fából készült korlátokat tartósságban és várható élettartamban jóval meghaladja!

3. Kis karbantartási igény

Megfelelő felületkezeléssel évekig nem kell újrafesteni, a használat során nem kopik, nem öregszik, legfeljebb a port és a szennyeződéseket kell eltávolítani róla rendszeresen.

4. Könnyű tisztán tartás

Ha sokan használják, gyakran meg kell tisztítani a baktériumok, kórokozók miatt, a fém korlátoknál ez rendkívül egyszerű és gyors.

5. Megfizethetőség

Rendkívül költséghatékony, könnyen és gyorsan telepíthető, az egyik legmegfizethetőbb korlátmegoldás, mely sokáig nem szorul cserére.

6. Alakíthatóság

Az anyag rendkívüli rugalmasságának köszönhetően, – hevítéssel formázható -, a legösszetettebb, legegyedibb, spirál vagy csavart fémszerkezetek gyártása is elképzelhető, látványosan, esztétikusan, funkcionálisan.

7. Esztétikum

Egy egyedi tervezésű, modern fémszerkezet gyártásával a trendekhez igazodó, művészi és praktikus célokat egyaránt szolgáló korlátrendszer is kialakítható.

Korlát természetesen nemcsak lépcső mellé kerülhet, teraszokon, erkélyeken is elengedhetetlen, illetve ha a szintkülönbségeket kell biztonságosan áthidalni, az igényeknek megfelelő, egyedi fémszerkezet gyártását javasoljuk!

Egyedi korlátokat, kapukat képzelt el? Ossza meg velünk ötleteit fémszerkezetek gyártásával kapcsolatban, cégünk, az Euro-Fém Kft. személyre szabott megoldásokkal várja! További információért és referenciákért kattintson weboldalunkra, a www.euro-fem.hu címen. Egyéb elérhetőségeinken is várjuk megbízását fémszerkezetek gyártásával kapcsolatban, a +36-29-351-361-es, vagy a +36-20-971-6829-es telefonszámon, illetve a karijozsef@monornet.hu e-mail címen elérhet minket!