Csúszásgátló lépcsőre is a maximális biztonságért!

2020 júl 29. | Felújítás

Mindig mindenhol törekednünk kell a balesetek megelőzésére, hiszen a károkat elhárítani sokkal nehezebb, mint megelőzni a keletkezésüket. A baleseteknek egy nagy részét teszik ki az elcsúszásos esetek, ezekhez elég egy óvatlan mozdulat is. Sajnos akár súlyos sérülés is lehet a következményük, a leggyakoribbak a lábsérülések, de előfordulnak horzsolások, kar-, illetve fejsérülések is. A helyzet még súlyosabb lehet, ha az elcsúszás lépcsőn történik, ezért mindenképp érdemes beszerezni csúszásgátlót a lépcsőre.

csúszásgátlás lépcsőre könnyedén megoldható, a legegyszerűbb a csúszásgátló szalag használata. A szalagok néhány mozdulattal feltehetőek a lépcsőfokokra, akár kül- akár beltéren, és innentől hatékonyan képesek megakadályozni az elcsúszásos baleseteket. Sokkal biztosabb és stabilabb lépéseket tesznek lehetővé. A csúszásgátló lépcsőre ajánlott magánházakban, közintézményekben, kórházakban, tulajdonképpen mindenhol, ahol lépcső található. Természetesen nem helyettesíti a korlátot, de a kettőt együtt alkalmazva már minimálisra csökkenthető a balesetek esélye. Az olyan emberek számára, akik nehezebben közlekednek, például idősek vagy épp kisgyerekek, szinte nélkülözhetetlen a megfelelő csúszásgátlás lépcsőre, hiszen ők nem csak könnyebben csúsznak meg, hanem még sérülékenyebbek is.

Az általunk kínált csúszásgátló lépcsőre tartós, hosszú távú megoldást nyújt, gondozást nem igényel. Használható akár kültéren is, nem tesznek kárt benne az időjárás viszontagságai. Minden egyes lépcsőfokra érdemes egy-egy öntapadós szalagot tenni. Kínálatunkban többféle színű termék is található, így bármelyik lépcsőhöz könnyen kiválasztható az odaillő szalag, ami nem rontja el az összképet sem.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szüksége van hatékony csúszásgátlásra lépcsőre, keressen minket bizalommal bővebb információért vagy a rendelés menetével kapcsolatos részletes tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.