Bejárati ajtó: az otthonunk első számú védvonala

2020 okt 26. | Felújítás

bejárati ajtó kettős szereppel bír: egyrészt kizárja azt, amit nem akarunk beengedni az otthonunkba, másrészt elválasztja a külvilágot és az életterünket. Ebből levonható a következtetés, hogy mind kényelmi, mind biztonsági funkciókat ellát, és ezt számos formában képes megtenni.

Kialakítását tekintve egy bejárati ajtó igen sokféle, hiszen a biztonsági szintje is többféle lehet, és úgyszintén sokrétű az anyaghasználat is. Ha a biztonságot nézzük, akkor megkülönböztetünk lépcsőházi, illetve utcára nyíló bejárati ajtókat; értelemszerűen az utóbbinak megerősítettebbnek kell lennie. A klasszikus bejárati ajtó tömör fa, ami igen nehéz, viszont kellő biztonságot nyújt, modernebb változatai azonban készülhetnek fából, műanyagból, acélból, vagy ezek kombinációiból. Sokan tartanak a műanyag bejárati ajtóktól, ám félelmük alaptalan, hiszen ez az anyag is képes ugyanolyan szilárdságot és biztonságot nyújtani, mint fa társai, a tartóssága azonban sokkal kiemelkedőbb, ellenáll a sérüléseknek és az időjárás viszontagságainak is, és az esztétikus megjelentést tekintve sincs szégyenkeznivalója.

Amennyiben bejárati ajtót Mosonmagyaróváron szeretne vásárolni, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Movatherm Bt.-hez! Nálunk nem csak kiváló minőségű, műanyag bejárati ajtókhoz juthat hozzá, de azok beépítését is ránk bízhatja. Vállalkozásunk nyílászárók forgalmazásával és beépítésével foglalkozik, illetve az árnyékolástechnika is a profilunkba tartozik, áraink pedig kedvezőek, így mindenképp megéri bennünket választani. Látogassa meg a weboldalunkat a www.movatherm.hu címen, tudjon meg többet termékeinkről és tevékenységünkről, illetve tekintse meg referenciáinkat is, majd válasszon Ön is bennünket!

Ha műanyag bejárati ajtóra van szüksége, cégünk a rendelkezésére áll! Amennyiben kérdése lenne a bejárati ajtók árával, tulajdonságaikkal és beépítésükkel kapcsolatban, illetve, ha a rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a  +36-96-234-090-es telefonszámunkon, vagy a movatherm@gmail.com e-mail címünkön!