Az uszodai vízkezelő szerek használata beltéren is szükséges!

2020 szept 28. | Egészség

Sokak számára a kikapcsolódás szorosan összekapcsolódik a fürdőzéssel, így egyre több létesítmény várja a vendégeket szerte az országban. A szabadtéri medencék használata háttérbe szorul, ahogy beköszönt a hűvös ősz, ám a különféle fürdők egész évben fogadják az érdeklődőket, hiszen ezeken a helyeken beltéri medencékből sincs hiány. Ez egészen más élményt nyújt a fürdőzőknek, abban azonban nincs különbség, hogy a kristálytiszta vízben esik jól megmártózni, és csakis ilyen körülmények között egészséges. Az uszodai vízkezelő szerek használata tehát beltéren sem maradhat el!

A beltéri medencék esetében nem kell gondoskodni a vízbe hulló falevelek, termések és hasonló szennyeződések eltávolításáról, mégis ugyanolyan nagy jelentőséggel bír az uszodai vízkezelő szerek rendszeres alkalmazása, mint kültéren. A pH érték beállítása, a fertőtlenítés, az algapusztítás, valamint a pelyhesítés négyese az alapvető feladatok, amiket rendszeresen el kell végezni annak érdekében, hogy a medencék vize mindig olyan legyen, amiben élmény megmártózni. Elérhetőek multifunkciós készítmények, de minden célra kapható külön-külön uszodai vízkezelő szer is, így a felhasználási terület sajátosságainak megfelelően lehet elvégezni a karbantartást.

Önnek egész évben szüksége van uszodai vízkezelő szerekre? Az Anilin Zrt. termékkínálata az év minden szakában elérhető az érdeklődőknek, hiszen tudjuk, hogy a kristálytiszta medencevíz beltéren is éppen olyan fontos, mint a szabadban. Az általunk kínált uszodai vízkezelő szerek engedéllyel rendelkező, bevizsgált készítmények, melyek megbízható megoldást kínálnak a rendszeres karbantartáshoz. Amennyiben szeretne bővebben tájékozódni termékeinkről és szolgáltatásainkról, látogasson el www.anilin.hu weboldalunkra, és ha kérdése lenne az uszodai vízkezelő szerek alkalmazását illetően, forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk hívását a +36-1-215-3058-as telefonszámon, de ha inkább üzenetet írna, azt is megteheti, forduljon hozzánk az anilin@anilin.hu e-mail címen!