Tolmácsgép bérlés rendezvényekre!

2020 aug 11. | Cégeknek

A szinkrontolmácsolás úgy működik, hogy az előadó a színpadon rögzített mikrofonba beszél, a mondanivalója a tolmácsgép adó-vevő készülékén keresztül eljut a tolmácshoz, aki egy távolabbi helyiségben, általában hangszigetelt tolmácsfülkében meghallgatja azt, majd a saját mikrofonjába beszélve továbbítja a szükséges idegen nyelven a nézőtéren ülők fejhallgatójába.

Tolmácsgépet bérelne? Ezt az 5 kérdést érdemes feltenni, mielőtt szolgáltatót keres!

1. A közönség mérete – Hány résztvevő igényel nyelvi támogatást? Ezen múlik ugyanis, hogy mennyi elsődleges és háttér vevő berendezésre lesz majd szükség.

2. A nyelvek száma – Hány nyelvre kell szinkrontolmácsolni? Ezt a számot az adóegységek típusa és mennyisége miatt kell tisztázni.

3. A tolmács helye – Hol lesz a tolmácsgép elhelyezve? Az előadó vagy konferencia terem hátsó részében? Vagy egy külön szobában, esetleg egy hangszigetelt fülkében?

4. Mobilitás – Mennyire kell hordozhatónak lennie a rendszernek? Minden rendszer mozgatható valamennyire, de nagyfokú eltérés van a mobilitás mértéke és milyensége között, rendszerenként.

5. Helyszín – Van-e közvetlen, jól fogható vonal az adó és a vevő között? Ha nincs ilyen tiszta út, akkor gondoskodni kell kiegészítő eszközökről is, hiszen az infravörös jelek nem tudnak áthatolni a falakon vagy a tárgyakon!

tolmácsgép tehát abban segít, hogy nyelvtől függetlenül, a beszélővel közel azonos időben, a hallgatóság más nyelvet beszélő tagjai pontosan megértsék a mondanivalót anélkül, hogy közben fennakadás történne. A tolmácsgép használata tehát időspórolásra is alkalmas, és az előadó számára is megkönnyíti az előadás lebonyolítását, hiszen nem kell megállnia a más nyelvet beszélőknek történő tolmácsolás miatt.

Ön is ilyen kényelmes megoldást keres többnyelvű előadás vagy konferencia szervezés előtt? Béreljen tolmácsgépet, mely modern, jól hallható minden oldalon, diszkrét, tartós és stabil minőségben közvetít az egész ceremónia során! Cégünk, a Clearsound Bt., ahogy a neve is mutatja, a megértésre fektette a hangsúlyt, Önnek is olyan tolmácsgépeket kínál, melyek kiszolgálják aktuális igényeit, mégpedig a lehető legjobb minőségben! Ha érdekli részletes ajánlatunk, kattintson honlapunkra a www.tolmacsgep.com címen és tudjon meg többet eszközeinkről! Kérdéseit felteheti a +36-30-987-1634-es telefonszámon, vagy weboldalunkon a kapcsolat menüpontban található űrlapon!