Mikrobiológiai gyorsteszt: megbízható ellenőrzés rövid idő alatt

2020 okt 28. | Cégeknek

Folyamatosan fertőtlenít a munkaterületén, és igyekszik minden elvárásnak megfelelni? Szeretné biztosan tudni, hogy a tisztított felület vagy anyag valóban kifogástalan állapotú? Mikrobiológiai gyorsteszttel hamar kiderítheti, hogy megfelel-e minden a higiéniai elvárásoknak.

Rendszeres és alapos takarításra, a termékek tisztítására, és a különböző munkafelületek fertőtlenítésére szükség van minden munkaterületen. A jelenlegi helyzetben főként fontos, hogy megfeleljen a higiéniai elvárásoknak. A szennyeződések számos problémát okozhatnak, környezeti kockázatot jelentenek, és veszélyeztetik az emberek egészségét. A baktériumok, a vírusok, és a gombák jelentős része távol tartható a kiváló minőségű tisztítószerekkel, azonban így sem lehet biztos abban, hogy maximálisan megfelel az előírásoknak. Mikrobiológiai gyorsteszttel pillanatok alatt kiderítheti, hogy az adott termék, alapanyag vagy felület mikrobiológiai szempontból mennyire megbízható. A mikrobiológiai gyorsteszt vízben, levegőben, és bármilyen felületen alkalmazható.

Megbízható, egyszerűen használható mikrobiológiai eszközöket, teszteket, és egyéb termékeket kínál cégünk, a Bentley Instruments Inc.! Innovatív vizsgálati módszerek alkalmazására adunk lehetőséget. Célunk, hogy minél könnyebben és gyorsabban tudja a feladatát elvégezni, és ne legyen probléma az elvárásoknak eleget tenni. A nálunk beszerezhető mikrobiológiai gyorsteszttel könnyen ellenőrizheti a szennyezettség mértékét, és nem kell napokat várni a pontos eredményért. Bármilyen anyag mintavételére készül, nálunk megtalálhatja a célnak megfelelő mikrobiológiai gyorstesztet. Informálódjon részletesen a www.bentleylabor.hu weboldalon!

Tegyen eleget az előírásoknak, ellenőrizze rendszeresen és alaposan a tisztaságot! Állapítsa meg mikrobiológiai gyorsteszttel, hogy az adott anyagok mennyire felelnek meg a higiéniai követelményeknek! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a 06-22-414100-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a hungary@bentleyinstruments.com címünkre!