Kézi raklapemelők, az egyszerű, de hatékony szállítóeszközök

2022 jan 31. | Cégeknek

Kézi raklapemelők többféle változatban, a raktári munkafolyamatokra szabva! Válassza az anyagmozgatás egyszerű, praktikus és anyagilag is kedvező megoldását, rendelje meg új szállítóeszközét tőlünk!

A raktári munkafolyamatok kulcsa az anyagmozgatásban rejlik, ám ahány alkalmazási terület, annyi féle igény merülhet fel a szállítóeszközökkel kapcsolatban. A cél mindenhol ugyanaz; megteremteni a hatékony munkavégzés feltételeit, méghozzá a lehető legalacsonyabb költségek mellett. Ám a raktár adottságai, a termékek jellege és a pontos feladatok is befolyásolják az anyagmozgatás eszközeinek kiválasztását, így alaposan meg kell fontolni a döntést. A legegyszerűbb szállítóeszközök a kézi raklapemelők, melyek egyszerűségük ellenére számtalan területen hatékony megoldást jelentenek.

kézi raklapemelők olyan raktárakba ajánlottak, ahol nem kell nagy távolságokat megtenni, és nem nehezítik a munkát lejtők, illetve emelkedők. Ilyen környezetben nem érné meg elektromos típusokat használni, hiszen azok nem lennének kihasználva, vagyis megvásárlásuk és üzemeltetésük felesleges költséget jelentene. A kézi raklapemelők alkalmazása nem igényel speciális ismereteket, bárki könnyedén elsajátíthatja, hogyan lehet irányítani és praktikusan használni azokat. Kis helyet foglalnak, melynek köszönhetően olyan raktárakban is könnyű velük dolgozni, ahol más szállítóeszközzel nehéz lenne boldogulni. A kézi raklapemelők hosszú élettartammal bírnak, ez idő alatt pedig minimális karbantartást igényelnek, így tudnak gondtalan használatot biztosítani. Ezek az egyszerű és praktikus szállítóeszközök ráadásul pontosan a raktárban felmerülő igényekre szabhatóak, hiszen teherbírás és emelési magasság terén is számtalan típus kapható, valamint speciális változatok is elérhetőek.

Ha úgy gondolja, hogy kézi raklapemelők használatával tudná hatékonnyá tenni a munkavégzést, nézzen körül a JOULEING Kereskedelmi és Mérnökiroda Kft. termékkínálatában! Számtalan különféle kivitelben kaphatóak nálunk a klasszikus szállítóeszközök, így biztosan megtalálja az Ön számára szükséges változatokat. Kínálatunkat megtekintheti a www.jouleing.hu weboldalon, ha pedig szeretne rendelni, várjuk megkeresését a +36-70-413-4199-es telefonszámon vagy az info@jouleing.hu e-mail címen!