Herma időjárásálló címkék ipari kiszerelésben kültéri raktározáshoz

2022 jan 12. | Cégeknek

Szabadtéren tárol árukat, amelyek címkézéséről nehezen tud gondoskodni? Szeretne időtálló megoldást, de eddig még mindig merült fel probléma? Ha tartós, erős tapadású, igény szerint feliratozható, időjárásálló címkére van szüksége, döntsön a Herma címke mellett!

Régóta állnak rendelkezésre a címkék, amelyek kiemelt szerepet töltenek be számos területen. Leggyakrabban az üzletekben megtalálható áruk feliratozására használják ezeket a kellékeket, de rengeteg egyéb formájuk létezik. A legfontosabb funkciójuk a rövid, gyors azonosíthatóság. A napjainkban készített címkékre sok adat kerülhet, különböző méretekben nyomtathatóak. Nem csak beltéren, hanem kültéren is szükség van termékek tárolására, mozgatására. Ilyen esetekben nem szabad a címkéknek sérülni. Erre a célra szolgál az időjárásálló címke, ami kapható ipari kiszerelésben. A hőálló, olajálló, szennyeződésálló, téphetetlen Herma címke eleget tesz minden igénynek. Ha szeretné a feladatait gördülékenyen, hatékonyan ellátni, és nem kíván a címkék épsége miatt aggódni, érdemes a Herma címkék mellett dönteni.

Gondoskodjon a kültéren elhelyezett áruk feliratozásáról is megfelelően! Használjon strapabíró, prémium minőségű, időjárásálló címkéket a munkája során! Cégünk, a Micro-trend Bt. széles kínálatában megtalálhat többféle típusú címkét raktározáshoz. Többek között beszerezheti tőlünk a Herma címkéket is, amelyek kiválóan ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, és más külső tényezőknek is. Különböző méretű, könnyen nyomtatható változatok állnak a rendelkezésére, amelyek közül hamar kiválaszthatja a tökéletes terméket. Lehetőséget nyújtunk programok és letölthető sablonok díjmentes használatára, így nem jelenthet gondot az időjárásálló címkék gyors és esztétikus tervezése, majd nyomtatása.

Látogasson el a www.micro-trend.hu weboldalra, és rendelje meg kényelmesen a megfelelő kellékeket! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-1-3690622-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@micro-trend.hu e-mail címre!