Egyedi plasztikus felirat készítés: feltűnő és dekoratív megoldás

2023 ápr 25. | Cégeknek

Szolgáltatóhelye nevét szeretné dekoratív, látványos módon megjeleníteni? Időtálló és esztétikus megoldást keres kültérre? Lehetősége van plasztikus feliratot készíttetni, ami minden szempontból megállja a helyét.

Vállalkozóként érdemes minél több lehetőséget kihasználni annak érdekében, hogy egyre többen tudjanak a szolgáltatásáról, és pozitív legyen már az első benyomás. Marketingeszközök hosszú sora segít ebben, amelyek közül célszerű körültekintően, egyszerre több módszert is választani.

Kiemelkedő szerepe van az üzlet, létesítmény, vagy bármilyen egyéb szolgáltatóhely címén a név megjelenítésének. Akár szálláshely nevéről, akár bármilyen termékek eladására kialakított helyiségről van szó, fontos ennek a megoldása, hiszen az utcán erre figyelnek fel az emberek, és az egyszerű beazonosítást is ez teszi lehetővé.

A plasztikus felirat, más néven 3D-s vagy hungarocell felirat tökéletes megoldás erre. Speciális habanyag felhasználására kerül sor, amit számítógép vezérlésével, hőszálas gép működtetésével vágnak ki a szakemberek. Bármilyen betűk kivitelezése megoldható a tetszőleges színekben.

Exkluzív megjelenést érhet el tábla készítésének díja nélkül, amit elhelyezni is nehezebb. Felragasztással, vagy igény szerint átlátszó plexi segítségével történik a rögzítés a falra.

Hívja fel a figyelmet, és keltsen pozitív benyomást egyedi dekorációval! Jelenítse meg az üzlete nevét, vagy bármilyen más feliratot, ábrát a segítségünkkel! Kiváló minőségű, időtálló anyagokkal dolgozunk, korszerű technikákat alkalmazunk. Egyéni kérése szerint kerül sor az egyedi plasztikus felirat készítésére.

Profi-L Dekor Stúdiónk lehetőséget nyújt többféle marketingeszköz alkalmazására. A fényforrások különleges hatást kölcsönöznek, érdemes a különféle modern módszerek előnyeit kihasználni. Tudjon meg többet a plasztikus feliratról, és más szolgáltatásainkról is a www.dekorszeged.hu weboldalon! Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-9677888-as telefonszámon, vagy az info@profilstudio.hu e-mail címen.