A nemzetközi hűtőkamionos fuvarozás kulcsa a korszerűen felszerelt járműpark!

2020 jún 16. | Cégeknek

Teljesen természetes, hogy ha egy cég fejlődésnek indul, nemzetközi kapcsolatok által is szeretnének tovább terjeszkedni, és ehhez manapság már minden lehetőség adott. Egy másik ország szakembereivel való együttműködés talán bizonyos szempontból kockázatosnak tűnhet, ám ha minden okosan van megtervezve, számos előnnyel jár. A partnerek közötti fuvarozás kiemelten fontos, hiszen ez befolyással van a határidők betartására és a szállítmány minőségének megőrzésére is, ami speciális tárolási körülményeket igénylő áruk, például élelmiszerek esetében még nagyobb jelentőséggel bír. Ilyen esetben a jó partnerkapcsolatok olyan szállítmányozó céggel való együttműködést követelnek, melynek nem jelent gondot a nemzetközi hűtőkamionos fuvarozás.

Előhűtött, fagyasztott vagy éppen friss áruk esetében a nemzetközi hűtőkamionos fuvarozáson múlik, hogy a szállítmány olyan értékes formában érkezzen meg a partnerhez, mint ahogyan útnak indították. Ehhez korszerűen felszerelt járművek szükségesek, ezért ha nemzetközi hűtőkamionos fuvarozáshoz keres partnert, elsősorban ezt szükséges megvizsgálni. Ma már elérhető olyan hőmérséklet kontrolláló készülék, melynek segítségével a sofőr folyamatosan nyomon követheti a raktérben uralkodó hőfokot, és szükség esetén változtatni is tud rajta. Ennek köszönhetően nem jelent gondot megteremteni a szükséges körülményeket a nemzetközi hűtőkamionos fuvarozáshoz. Természetesen az optimális hőmérséklet mellett az áruk biztonságáról is gondoskodni kell, melyre olyan modern megoldások állnak rendelkezésre egy jól felszerelt jármű esetében, mint a GPS nyomkövető, spanyolzár vagy az ajtónyitás érzékelő.

Ha megbízható, korszerűen felszerelt járműparkkal rendelkező céget keres a nemzetközi hűtőkamionos fuvarozáshoz, ismerje meg cégünk, a Szaki Trans Kft. szolgáltatásait! A részletekért látogasson el www.szakitrans.hu weboldalunkra, és amennyiben kérdései lennének a nemzetközi hűtőkamionos fuvarozással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-297-4764-es telefonszámon vagy az info@szakitrans.hu e-mail címen!