Teljes körű postai szolgáltatások budapesti cégek számára

2020 nov 23. | Cégek

Hetente többször van szükség levelek vagy csomagok feladására a munkahelyén? Sok időt vesz el a a postai sorban állás? Szeretne biztos lenni abban, hogy a küldemények gyorsan és sérülésmentesen érkeznek a címzettekhez? Vegyen igénybe teljes körű postai szolgáltatást Budapesten, és feledkezzen meg a kellemetlenségekről!

A legtöbb munkaterületen szükség van különböző nyomtatványok postázására, és csomagok szállítására. Ha irodai tevékenységet végez, vagy Ön intézi a termékek eljuttatását a megrendelőkhöz, előfordulhat, hogy hetente többször, netán naponta elengedhetetlen a posta felkeresése. Akár Ön fordít erre időt, akár a kollégáit bízza meg, emiatt háttérbe, vagy halasztásra kerülhet más teendők ellátása. A szabályozások idején lassabb kiszolgálásra lehet számítani, így a megszokottnál még több időveszteséggel kell számolnia. Kímélje meg magát, és a munkatársait is ettől az idő- és energiaigényes feladattól! Lehetősége van postai szolgáltatást igénybe venni, így ki sem kell mozdulnia a munkahelyéről. Ha otthonról végzi a munkáját, szintén kiváló ötlet a postai szolgáltatás előnyeit kihasználni. Néhány darab, és nagy mennyiségű levél, csomag esetén egyaránt elkerülheti a sorban állást, és biztos lehet benne, hogy a címzettek mindig a megadott határidőn belül, sérülésmentesen veszik át a küldeményeket.

Bízza profikra a gyors kézbesítést, vegye igénybe postai szolgáltatásunkat Budapesten! Cégünk, a Portó Budapest Kft. több, mint 20 éve nyújt színvonalas postai szolgáltatást. Megbízható, elhivatott emberek kezelik a küldeményeket, így biztos lehet abban, hogy minden Ön által elküldött levél és csomag időben érkezik a célállomásra. A fővárosban és Pest megye területén egyaránt számíthat a segítségünkre. Bármilyen postai nyomtatványra van szüksége, átveheti tőlünk. Informálódjon részletesen teljes körű postai szolgáltatásunkról a www.porto.hu internetes oldalon! Érdeklődjön a 06-1-2393971-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet a porto@porto.hu e-mail címünkre!