Szállás ajándékutalvány: a tökéletes meglepetés

2020 nov 24. | Ajándékötletek

Még nem tudja, mit ajándékozzon karácsonykor, vagy más alkalom ünneplésére készül? Szeretne különleges meglepetéssel kedveskedni? Okozzon örömet szállás ajándékutalvánnyal, amit a megajándékozott személy a számára megfelelő időpontban használhat fel!

A pihenés nagyon fontos, és minél elfoglaltabb valaki, annál nélkülözhetetlenebb. Az emberek igyekeznek eredményesek lenni az élet minden területén, azonban vannak olyan időszakok, amikor szinte semmi sem sikerül úgy, ahogy el volt tervezve. Ezt leggyakrabban a fizikai és a lelki fáradtság okozza, ezért elengedhetetlen a rendszeres kikapcsolódás, a regenerálódás. Ha tökéletes ajándékot keres szeretteinek, gondoljon erre! Kiváló ötlet élményt nyújtani, amit megtehet, ha szállás ajándékutalvány beszerzése mellett dönt. Érdemes olyan település szálláshelyét választani, ahol lehetőség van a fürdőzésre, a kirándulásra, és különféle programokkal várják a vendégeket. Hajdúszoboszló az egyik legszebb hely az országban, ahova sokan látogatnak. Itt könnyen találhat igényesen kialakított hotelt, és többféle szállás ajándékutalvány közül válogathat.

A Hotel Barátság színvonalas szolgáltatásaival nagy örömet okozhat bárkinek! Tegye lehetővé a hajdúszoboszlói pihenést szerettének, lepje meg szállás ajándékutalvánnyal! A két fő részére szóló ajánlatunk közül annak megfelelően választhat, hogy elő- és utószezonban, vagy főszezonban tölthető el két éjszaka nálunk. Hotel ajándékutalványunk tartalmazza többek között a kétágyas szobában való elhelyezést, a svédasztalos félpanziós ellátást, a wellness rész korlátlan használatát, és a parkolást, a WIFI használatot is. Lehetősége van a szállás ajándékutalványt Ön által meghatározott keretösszeggel átadni, amit szintén megrendelhet online. Ha tudja, hogy szerette pihenésre, vagy gyógyüdülésre vágyik, megéri mellettünk dönteni! Informálódjon részletesen a hotelünkről a www.baratsag.hu internetes oldalon! Felmerülő kérdéseivel pedig forduljon hozzánk a 06-52-558570-es telefonszámunkon, vagy a sales@baratsag.hu e-mail címünkön!