Jogosítványt ajándékba? Ajándékutalvánnyal lehetséges!

2020 dec 3. | Ajándékötletek

Még nem találtad meg a tökéletes ajándékot szerettednek? Tudod róla, hogy szeretne vezetői engedélyt, de még nem tette meg az első lépést? Nagy örömet okozhatsz, és segíthetsz neki a tervei megvalósításában, ha jogosítvány utalvánnyal leped meg!

Minden ember szeretne kényelmesen és gyorsan utazni, bárhova tart, ezért nagy szükség van a saját gépjárműre. Ma már szinte az összes családban van legalább egy autó, ami lehetővé teszi az igényeknek megfelelő közlekedést. Többféle tömegközlekedési eszköz használatára van lehetőség, azonban igazodni kell ezek menetrendjéhez. Vannak, akik még nem szereztek jogosítványt, és időhiány miatt halogatják, vagy nem áll rendelkezésükre a megfelelő anyagi háttér a tanfolyam finanszírozásához. Ha tudod, hogy szeretted is hasonló helyzetben van, és vezetői engedéllyel sokkal egyszerűbb lenne a munkahelyét elérni, vagy más ok miatt lenne nagy szüksége rá, segíthetsz neki az első lépéseket megtenni. Az ünnepek alkalmából kiváló ötlet jogosítvány utalvánnyal kedveskedni. Többféle címlet közül választhatsz, és egyéni döntéseden múlik, hogy mekkora összeggel támogatod a vezetői engedély megszerzését. Akár a párodnak, akár a testvérednek, vagy valamelyik barátodnak szeretnél nagy mosolyt csalni az arcára, könnyen megteheted egy névre szóló jogosítvány utalvánnyal. Ezzel hozzájárulhatsz egy nagyszerű cél eléréséhez, ami szeretted előnyére válik a későbbi években is. A jogosítvány ajándékba különleges meglepetés, és nem kell időt töltened az üzletek felkeresésével, a megfelelő csomag összeállításával.

Vedd fel a kapcsolatot Gyurinka Autósiskolánkkal, és szerezd be a jogosítvány utalványt irodánkban! Többféle címletben megvásárolható jogosítvány utalványokkal várunk, a megadott összeget az aktuális árakból vonjuk le beiratkozáskor. Szerezz bővebb információt sikeresen működő autósiskolánk csomagjairól, tanfolyamairól a www.gyurinka-autosiskola.hu weboldalon! Érdeklődj a részletekről a 06-30-3410116-os telefonszámunkon, készséggel állunk a rendelkezésedre!